About Sofie

oewel ik mijn writing skills probeer bij te schaven, blijft het moeilijk om iets over mezelf te schrijven. Aanvankelijk leek het mij dan ook een goed idee om een soort van biografie neer te pennen, maar bij naderzien heeft niemand er wat aan om te weten dat mijn obsessie voor make-up hoogstwaarschijnlijk begon met een pop die geen papfles, maar wel een lipstick had. Al heeft dit soort anekdotes natuurlijk ook zo zijn charmes.
In plaats van enkele jeugdherinneringen op te halen, deel ik liever enkele accurate gegevens met jou. Neen, ik ga het niet over mij ontbijt hebben -daarvoor verwijs ik je door naar mijn Instagram -of Twitter account. 
Wat me dan precies bezighoudt? Een warme familie en een lieve vriend verloofde -die beiden het geluk hebben prettig gestoord te zijn-, twee fluffy kitty's -die ook prettig gestoord zijn!- en een boeiende job die ervoor zorgt dat ik mijn lipstick -en nagellak verzameling kan uitbreiden. Want ja: ik ben een make-up meisje. Skin -en haircare zijn natuurlijk nooit ver weg, maar wanneer het er op aankomt is cosmetica pas echt mijn dada.
Toen ik in 2013 de kans kreeg om een basis cursus visagie te volgen, was ik dan ook in de wolken! Niet alleen was dit een mooie ervaring, maar het was tevens een kans om informatie en inspratie op te slorpen :)
Intussen ontstond er ook een lichte obsessie voor nail-art. Een professionele opleiding volgde ik hiervoor (nog) niet, maar het experimenteren met nagellak, tape en dottingtools is iets wat me uitermate boeit. 
Deze bondige synopsis geeft je alvast een idee van mijn beautyprofiel. Voor een vollediger beeld, kan je het best even rondklikken op Muffins At Tiffany's.
Indien deze korte inleiding je niet tevreden stelt, mail of tweet me gerust je onbeantwoorde vragen!