woensdag 1 februari 2017

Essie | First Base


De basis van een degelijke manicure, is een degelijke base coat. Door de jaren heen probeerde ik er dan ook verschillende. De ene al wat kwalitatieve dan de andere. Uiteindelijk kon er dan maar ook één mijn favoriet zijn... Het mag echter geen verrassing zijn dat dit 'First Base' van Essie is. Essie omschrijft 'First Base' als volgt:

-bevordert de hechting en houdbaarheid van de nagellak-

Dit is geen verkooppraatje. Neen, serieus, de reden waarom ik verknocht ben aan deze Base Coat, is dat ik mijn nagellak er moeiteloos, egaal kan over aanbrengen en de lak gedurende langere periode - iets minder dan een week- mooi blijft zitten.


In het flesje ziet 'First Base' er groen/blauw uit, maar op de nagels is de lak kleurloos. Wat deze base coat ook zo gebruiksvriendelijk maakt, is dat hij snel opdroogt. Al is 'opdrogen' misschien niet helemaal juist. Het lijkt soms alsof hij in je nagel trekt en op deze manier ook verzorgend en beschermend werkt. 


Ik houd de tel niet echt bij, maar ik vermoed dat ik intussen zo'n vijf flesjes na elkaar heb opgebruikt van deze 'First Base' van Essie. Dat zegt ook genoeg, niet waar?

Wat is jouw favoriete base coat? 

Essie 'First Base' 12,99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie