zondag 22 januari 2017

Sunday Sessions 22012017Vandaag houd ik het simpel. Geen analyse van de formule van mijn favoriete nagellak en ook geen verheerlijking van één of andere populaire lipstick. Gewoon enkele foto's en notities van een parfumsetje dat ik onlangs van de schoonmama kreeg. Zo simpel kan het soms zijn...


Dit setjes met mini's van parfums van Lancôme kreeg ik enkele weken terug van de schoonmama. Het formaat van de flesjes op zich is al geweldig! Vandaar dat ze volgens mij ook wel een plaatsje op de blog verdienden.Het setje bevat vijf iconische geuren van Lancôme. Lancôme is een merk dat ik erg hoog in het vaandel draag. De reden hiervoor is dat de mama thuis vaak producten van dit Franse aankocht. Zo was Miracle jarenlang één van haar favorieten. Geen wonder dus, dat deze geur me steeds nog een beetje aan 'vroeger' en 'thuis' doet denken. 


Wat is jouw favoriet geur van Lancôme?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie