zondag 15 januari 2017

Sunday Sessions 15012017 'On Life' by Anna Nooshin

Vorige zomer bracht stijlicoon/vlogger/BN'ster Anna Nooshin haar tweede boek 'On Life' uit. Ik was al fan van haar eerste boek 'On Top', dus ik was excited toen ik nummer twee als één van de eersten mocht ontvangen. Behoorlijk beschamend dat het toch nog zes maanden heeft geduurd eer ik 'On Life' via de blog aan jullie voorstelde. Dit heeft echter niets te maken met het boek zelf, maar wel met mijn blogsabat :) I know, da's geen woord, but hey, you know what I meanOn Life is anders dan On Top, maar toch ook weer niet. On Top bestond uit verschillende anekdotes en verhalen. Anna keek als het ware terug op alles wat zij in haar leven had gedaan om te staan waar ze nu staat. Bij On Life gaat Anna net een stap verder en stelt ze je voor aan de mensen achter de anekdotes. Het boek bestaat namelijk uit verschillende interviews met de personen die haar het meest dierbaar zijn : haar zusje, haar vriend, haar moeder,... Maar ook haar styliste, haar beste vriendinnen,..

Mijn favoriete gedeelte werd gedoopt 'Alles over haar'. In dit hoofdstuk gaat het over -hoe kan het ook anders?- haar en interviewt Anna haarstyliste Floor Kleyne. Waarom dit mijn lievelings gedeelte is? I'm obsessed! Obsessed door haar en ook door haar (door Floor dus). Haar visie op haar en wat je ermee kan doen vindt ik prachtig! 


Net zoals bij 'On Top', is ook nu de vormgeving weer helemaal on fleek. Simpel, clean en erg persoonlijk. De afwisseling tussen de 'geposeerde' foto's en de spontane polaroids uit Anna's persoonlijke verzameling, maakt het eens zo boeiend.


Aan het einde van dit boek, kon ik maar één ding denken: waar blijft nummer drie?


Las jij 'On Top' en/of 'On Life' al?

'On Life' Anna Nooshin o.a. via bol.com €15

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie