maandag 9 januari 2017

Labello | Neon Edition


Een nieuw jaar, een nieuwe blogpost. Inderdaad: Muffins At Tiffany's is terug van weg geweest. Ik leek het wel nodig te hebben om een paar maanden een soortement van winterslaap te houden. Alles eens op een rijtje te zetten en te kijken hoe de blog nog in het rijtje paste. Ik concludeerde dat ik Muffins At Tiffany's
toch niet zomaar kan laten bestoffen in een virtueel hoekje. Goede voornemens maak ik dit jaar niet. Wel ga ik opnieuw aan de slag met tekst en beeldmateriaal en plaats ik vanaf nu opnieuw kleine stukjes tekst over alles wat me boeit :)


Net voor die winterslaap inging, ontving ik een pakje waar ik echt wel vrolijk van werd.


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben een echte addict wanneer het op lipbalsem aankomt. In de wintermaand ga ik dan ook steeds als een gek aan het smeren. Intussen heb ik reeds een uitgebreide verzameling van lipbalsem in alle kleuren, geuren en vormen. Deze neonversies van de klassieke blauwe Labello zijn dan ook een fijne aanwinst voor mijn collectie. Aan de formule werd niets gewijzigd. De verpakking daarentegen kreeg een ware make-over! Of je nu graag een funky roze lipbalsem meeneemt of opteert voor een vrolijk gele versie, je lippen zijn sowieso gevoed en beschermd. 

Deze hele collectie zoals hier afgebeeld is niet op deze manier in de winkels te koop, maar de Labello Neon Edition lipbalsem worden nog steeds individueel in de supermarkten en bij drogisterijen verkocht.

Welke kleurtje zou jij kiezen? 

Labello Neon Edition lipbalsem €3.95 o.a. via Kruidvat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie