maandag 16 januari 2017

Kylie Cosmetics | Lipkit 'KoKo K'De hype van 2016 waren ongetwijfeld de lipkits uitgebracht door Kylie Jenner. Toegegeven: ik volgs de Jenners en de Kardashians absoluut niet op de voet. Wel op Instagram, maar daar blijft het dan ook bij. Toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer onderdrukken en bestelde ik een lipkit in de variant 'Koko K'.

Op het moment dat ik mijn bestelling plaatste, waren de producten het merendeel van de tijd gewoon uitverkocht. Het was dus echt wachten op het goede moment om een bestelling te plaatsen. Eens besteld, kreeg ik via e-mail tijdig berichten met updates van mijn bestelling -zoals dat ook bij de meeste webshops het geval is. Een minder aangename ervaring, was het betalen van de douanekosten. Ik had er wel op gerekend dat ik deze zou moeten betalen, maar uiteindelijk vielen deze hoger uit dan gedacht. Exact weet ik het niet meer, maar ik schat dat dit nog eens 35 euro was. Ongeveer de prijs van een liptkit dus...


Een liptkit bestaat uit twee producten: een lippotlood en een liquid lipstick in dezelfde tint. Ik koos voor de matte variant in de tint 'Koko K'. Koko K is een nude roze tint die je gewoon overdag zou kunnen dragen. Een beetje 'my lips but better' en dus ook matter. 

De kartonnen verpakkingen waarin de producten zitten zijn clean, maar toch opvallend door het paar lippen dat wordt afgebeeld. Persoonlijk spreken ze me wel aan. 


Het lippotlood valt een beetje moeilijk te slijpen vind ik zelf. Het lijkt een beetje alsof de vulling los in het houten omhulsel zit. Ook het dopje van het potlood blijft nauwelijks zitten. Dit neemt niet was dat het potlood wel fijn in gebruik is en eveneens voldoende gepigmenteerd. Minpunt is het feit dat de formule erg droog is.


De verpakking van de lipquid lipstick klopt dan weer wel. Niets bijzonders, gewoon wat je van een degelijke liquid lipstick verwacht: een simpele huls met een eenvoudige sponsaplicator. De formule van de lipstick is tevens minder droog dan die van het potlood.

Kijk even mee naar de swatches.


Bovenaan zie je mijn lippen zonder enig product. Op foto 2 zie je mijn lippen met daarop enkel het lippotlood. Op de onderste foto bracht ik de liquid lipstick aan over het lippotlood.

Fullface ziet dat er zo uit:


Echte 'Kylie Jenner-lippen' krijg je er niet van (misschien maar best ook). Het effect van dit subtiele kleurtje vind ik echter wel mooi. Indien je gaat voor een fellere tint als 'Leo' (wijnrood) neemt, is het effect vermoedelijk opvallender, maar daar zat ik niet meteen op te wachten. 


Moraal van deze blogpost: ja het zijn fijn lipproducten, maar ik kan niet zeggen dat ik ze hun prijs ($ 29 + douanekosten) werkelijk waard vind. Er zijn ongetwijfeld andere liquid lipsticks die je gewoon bij de parfumerie kan aankopen en hetzelfde effect hebben.

Probeerde jij een lipproduct van Kylie Cosmetics?

via kyliecosmetics.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie