woensdag 8 juni 2016

Pupa | BB Cream + Primer


Wat betreft basics in mijn make-uproutine, ben ik best wel saai. Daarmee bedoel ik dan, dat ik niet erg vaak afwissel. Poeder, wenkbrauwgel, concealer,... Ik kan gerust jaren hetzelfde product van hetzelfde merk kopen, zonder daar al te veel van af te wijken. Never change a winning team.  Zo dus ook met mijn foundation. Al jaren gebruik ik dezelfde BB cream. Toch probeerde ik onlangs eens iets anders: de BB Cream van Pupa Milano. Of deze ook een vaste plaats in mijn routine veroverde?

Pupa was één van de eerste make-up merken die ik als jonge tiener begon te gebruiken. Hoewel ik het Italiaanse merk vervolgens wat minder ging gebruiken, heeft het steeds een plaatsje in mijn cosmetica-minnend hart gehad. 
Ik was dan ook erg benieuwd wat de  'BB Cream + Primer' voor mij kon betekenen.

 

Jep, niet alleen een BB Cream, maar dus ook een primer. Het product is 'oil free', wat met mijn gemengde huid toch wel mooi meegenomen is. Hoewel SPF intussen wel vaker - om niet te zeggen meestal- verwerkt zit in BB Creams en foundations, vind ik het toch niet helemaal onbelangrijk om te vermelden dat dit ook hier het geval is :)


De textuur van de BB Cream van Pupa is ietsjes dikker dan ik gewend ben. Ook de dekking is heftiger dan de bb cream die ik anders gebruik. Ik breng deze zelfs gewoon aan met de vingers i.p.v. met een kwast. Dit om het effect zo natuurlijk mogelijk te houden.


Aanschouw hier het resultaat bij een volledige -natuurlijke- look. Ik ben er zeker over te spreken! Zowel over de houdbaarheid op m'n gelaat, als over het effect. Maar eerlijk is eerlijk: ik gebruik de lichtste tint en deze is net iets te donker voor mij. Op foto valt het nog wel meer, maar in werkelijkheid heb ik toch het idee dat het duidelijk zichtbaar is. indien ik deze zomer een kleurtje krijg, zal deze net wat beter bij mijn huid passen dan op dit ogenblik/

Verder kan ik alleen maar zeggen: top product!

Wat is jouw favoriete foundation / BB Cream?

Pupa BB Cream is o.a. te koop via www.pupa-makeup.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie