dinsdag 31 mei 2016

Urban Decay | Beached Bronzer 'Sun-Kissed'

Ain't no sunshine when she's gone. Unless...unless you use a bronzer! Dan heb je toch op z'n minst het idee dat er een beetje zon aan te pas komt. En ja, ik moet het toegeven: ik was in het verleden niet zo'n fan van bronzer. Ik gebruikte het eigenlijk nooit. Vooral omdat ik bang was. Bang voor een soort 'worteleffect', if you know what I mean. Maar Urban Decay bewijst dat het ook anders kan! 


Ondanks het feit dat ik erg te spreken ben over de bronzer zelf -daarover dadelijk meer- ben ik in eerste instantie echt gevallen voor de pakking. Voor Urban Decay is dit een vrij cleane verpakking. De paradijselijke palmbomen zijn hipper dan hip! Love it! De Beached Bronzer van Urban Decay is er in twee tinten: 'bronzed' en 'sun-kissed'. De namen spreken eigenlijk al voor zich: 'bronzed' zorgt voor een duidelijk gebruind effect, terwijl 'sun-kissed' eerder een subtiel effect geeft.Aangezien mijn ervaring met het dragen van bronzer zeer beperkt is, koos ik voor 'sun-kissed'. Ook omdat mijn huid best wel bleek is. Draag je vaker bronzer of is je huid van nature wat meer getint, dan kan je natuurlijk probleemloos opteren voor de 'bronzed'-variant. 


De bronzer is mat, wat dus sowieso voor een natuurlijker effect zorgt dan een blush met shimmer. Da's wel leuk voor een feestje, maar minder interessant voor een dagelijkse look. Zoals je wel kan zien heeft het poeder wel een rode/oranje ondertoon, maar uiteindelijk blijft de aanwezigheid van deze tinten vrij beperkt. Het worteleffect, waar ik het eerder over had, zal je hiermee niet snel creĆ«ren. Ik breng het poeder aan met een schuin afgesneden kwast. De focus ligt bij mij voornamelijk net onder de jukbeenderen. Daarnaast breng ik ook een heel klein beetje aan op de slapen. 

Gebruik jij wel eens een bronzer voor dat extra zomerse tintje?

Urban Decay Beached Bronzer 'Sun-Kissed' € 30 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie