maandag 23 mei 2016

Sally Hansen | Vitamine E Nail & Cuticle Oil

De laatste maanden zijn mijn nagels een stuk gezonder geworden. Nochtans heb ik niets ingrijpends gedaan om hiervoor te zorgen. Ik ben geen vitamines gaan slikken en ik schafte ook geen peperdure wondermiddeltjes aan. Wel ging ik mijn nagels en nagelriemen extra hydrateren. Dit kan met zowat iedere degelijke handcrème of olie, maar mijn favoriet is de Vitamine E Nail & Cuticle Oil van Sally Hansen. De nagelriemolie van Sally Hansen zit in een glazen flesje dat er best luxueus uitziet. Echter zat het flesje eerst nog verpakt in een kartonnetje dat er dan toch weer wat goedkoop uitziet. No biggie, maar een kartonnen doosje was fijner geweest Sally!

De verpakking vermeldt dan weer wel netjes welke ingrediënten je nagels en nagelriemen opnieuw gezonder maken. Naast vitamine E zit er o.a. extract van abrikoos en aloë. Deze nagelriemolie breng je ongeveer aan zoals een nagellak: met een kwastje. De haartjes van het kwastje zijn een beetje ruwer. Aangezien precisie geen must is bij het aanbrengen van de olie, is dit ook niet echt storend. 

Naast het gebruik van een nagelriemolie, zijn er nog een aantal dingen die je kan doen om je nagels opnieuw gezonder te maken:
- gebruik je nagels niet als gereedschap. Gebruik je nagels dus niet om stukjes karton los te prutsen of iets dergelijk. Gebruik hiervoor een mesje (of iets anders) of probeer enkel gebruik te maken van je vingers. 
- draag huishoudhandschoenen - is dat een woord?- tijdens het poetsen of het doen van de vaat. Ik merkte dat mijn nagels hiervan voordien erg slap van werden en sneller afbraken. 
- ik merk dat ik minder 'pruts' aan mijn nagels, wanneer ze mooi gelakt zijn. Gelukt zijn die van altijd gelakt :)

Hoe is het gesteld met de conditie van jouw nagels?

Vitamine E Nail & Cuticle Oil van Sally Hansen is o.a. te koop via beautyfashionshop.nl .

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie