maandag 30 mei 2016

Pink x Bling on Monday

Geen nieuwe week, zonder een nieuwe manicure! Hoewel het er nog wat druilerig deprimerend uit ziet buiten, koos ik voor iets vrolijks en roze op de nagels. En om het helemaal af te maken, voegde ik er nog was extra bling aan toe. Kwestie van zeker te zien dat dat donkere weer ruimschoots wordt gecompenseerd.


Fleurige roze tint van dienst, is de kleur '016 Jellybean' uit de Pupa Lasting Color Gel reeks. Een beetje Barbie-ish, maar dan net een tikje donker. Redelijk 'in your face', maar ik kan niet ontkennen dat ik het echt wel een geweldige kleur vind. De zomer druipt er nog net niet van af.


Wel moet ik zeggen dat ik niet extra onder de indruk van de formule. De lak blijft een viertal dagen mooi zitten, maar het hierbij verschil met een gewoon Pupa lakje is absoluut niet opvallend.

Alsof die hevige kleur nog niet volstaat, voeg ik ook nog een beetje goud toe aan deze manicure. Ik gebruikte hiervoor een velletje 'goud', dat ik vond via Etsy. Gelijkaardige velletjes kan je volgens mij ook terugvinden bij drogisterijen met een uitgebreider nail-art gamma.  Je zou natuurlijk ook voor topcoat kunnen kiezen met gouden stukjes, maar dan heb je weer net een ander effect.


Welk kleurtje draag jij het liefst op een regenachtige lentedag?

Pupa Milano lakje via www.pupa-makeup.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie