woensdag 25 mei 2016

Nivea | Silk Mousse Creme

Zie ik daar een hype in beautyblogland? De laatste dagen zie je ze overal, de Silk Mousses voor onder de douche van Nivea. En ik begrijp de hype maar al te goed! Nivea omschrijft de mousses zelf als 'de perfecte mix tussen verzorging en verwennerij'. Ik gebruikte eerder nog nooit een mousse onder de douche, dus ik was erg benieuwd!
Persoonlijk hou ik meer van melkachtige-structuren on de douche. Ik schrok dan ook toen ik letterlijk met een bol mousse in m'n handen onder de douche stond. Ook wanneer je hem over het lichaam verdeelt, blijft hij een soort 'crème fraîche' structuur behouden. 
Het hoofdbestanddeel van de Silke Mouse is zijde extract. Deze zorgt voor een beschermende barrière tegen uitdroging. Daarnaast is deze rijk aan antioxidanten en aminozuren, wat zorgt voor vernieuwing van de huidcellen. 


Er zijn drie varianten van de Silke Mouse Creme te verkrijgen. De Nivea Silk Mousse Creme Care is verrijkt met de befaamde oliën van de Nivea Creme. Deze heeft met andere woorden het klassieke Nivea parfum. Love it! De Nivea Silk Mousse Creme Soft is een lichte mousse met Amandelolie, voor een zachte en soepele huid. De Nivea Silk Mousse Creme Smooth heeft een formule op basis van Zijde Extract met een heerlijk bloemenparfum.

Mijn favoriet is uiteraard die met de geur van het Nivea Parfum :) 

De Nivea Silk Mousse Creme heb je al voor 3.99 euro. Een klein prijsje voor een -relatief groot- luxegevoel. 

Maak jij wel eens gebruik van een schuimproduct onder de douche?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie