zaterdag 21 mei 2016

Fashion Inspired Nail-Art


Opnieuw even terug van weggeweest! En uiteraard opnieuw met een manicure! Ik ben helemaal into 'oogjes op de nagels' de laatste tijd. Oogjes op tassen, oogjes op schoenen en t-shirts en natuurlijk ook op m'n nagels :)


Gezien op Instagram:

Chiara Ferrangi introduceerde de oogjes een aantal jaar terug. Intussen zijn ze kenmerkend voor haar collecties. Ik vond de combinatie met de roze en de glitter zo leuk, dat ik er zelf mee aan de slag ging.


Ik heb nog steeds niet zo'n vaste hand, maar ik vind het er best wel ok uitzien :) Lekker hevig wel met dat roos, maar het is/wordt tot slot ook zomer. Het felle kleurtje is er eentje van Orly.

Ben jij ook fan van de 'oogjes-trend'? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie