zondag 29 mei 2016

Do you like pina coladas?Om eerlijk te zijn: voor mij geen piña colado. Once upon a time vloeide die zeer rijkelijk, waardoor ik voldoende op heb voor de rest van mijn leven. If you know what I mean. Waar ik wel van houd, is de zomerse sfeer die dit drankje met zich meebrengt. Ik trakteer je vandaag dan ook op een zomerse cocktail van beauty-items!


Muziek-tip van de maand: 'Put The Lime in the Coconut' (van Harry Nillson?) Word je instant vrolijk van!

Dat even tussendoor. Zomaar. Omdat het kan.

1. Tijdens de zomermaanden ben ik sowieso fan van witte nagellak. Mijn ultieme favoriet is dan ook 'Blanc' van Essie. Vroeger dacht ik bij witte nagellak nog wel eens aan tippex. Maar dat was toen ik mijn nagellak nog aanbracht al tippex :) Tegenwoordig ziet het er allemaal een stuk netter uit.

2. Een zonnebril is technisch gezien geen beauty-item, maar hij verbergt net zo goed je slaapoogjes en je wallen. Je zou bijna kunnen zeggen dat het een soort van concealer is, toch? Anyway, ik viel -opnieuw!- voor een zonnebril van Quay. 'Gemini Rose' is dit keer het model dat met mijn hart -en dus ook mijn geld- ging lopen. As we speak is deze onderweg naar mij! Veel Quay zonnebrillen kan je gewoon bij Asos bestellen.  

3. The Body Shop heeft steeds opvallende kerst-en zomercollecties. Ik moet toegeven dat ik hen de rest van het jaar een beetje verwaarloos, maar ik ben wel benieuwd naar de lijn voor deze zomer. 'Piñita Colado' is geïnspireerd op de geur van coconoot en ananas.  Summer in a bottle
Vanaf juni 2016 verkrijgbaar!

4. The Urban Decay Beach Bronzer is een soort van must deze zomer! Zelf wanneer je niet zo'n bronzer fan bent, is dit een aanrader. Persoonlijk ben ik immers ook niet zo'n fan dit soort producten, maar ik viel als een blok voor de verpakking. Heel binnenkort lees je of ook het product mijn kon overtuigen. 

5. Sun Beam van Benefit staat al op m'n wishlist van toen die uitkwam -een aantal jaar terug-, maar om de één of andere reden koop ik 'm nooit. Ik ben een trouwe gebruiker van Girl Meats Pearl -de meest perfecte vloeibare highlighter ever- dus waarom zou ik dan overschakelen? Maar mijn besluit staat vast: de eerst volgende keer dat onze paden kruisen, gaat hij mee naar huis!

6. Ik hou van de zomergeuren van Escada! Ook dit flesje valt onder de noemer summer in a bottle. 'Aqua del sol' bevat geurnoten van o.a. peer en abrikoos. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik geen nieuw parfum mag kopen, alvorens ik er eentje op heb gemaakt, maar het kriebelt toch om deze aan te schaffen. 

7. En waar kan je beter al dat moois indoen, dan in dit schattige tasje van & Other Stories? Ik kan er eerlijk gezegd ook niet veel meer over schrijven, ik vind het gewoon erg cute :) 

Welke (beauty-)items staan er op jouw wishlist voor deze zomer?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie