woensdag 13 april 2016

No-spring manicure

Hoewel het intussen echt lente is geworden, toon ik je vandaag een manicure die opnieuw een tikje winters is. Al maakt het eigenlijk weinig uit of je je nagels afstemt op de seizoenen. Er is bijvoorbeeld niets mis met een klassieke en eenvoudige zwarte manicure. De hoofdrolspeler dit keer is een 'tealkleurig' lakje van Pupa!
Dit -toch wel hippe- kleurtje van Pupa Milano uit de Lasting Color lijn, kan je best omschrijven als 'appelblauwzeegroen', met een fijne shimmer. Het is een kleur die ik zelf niet zo dikwijls draag, maar ik was aangenaam verrast, eens ik hem had aangebracht! Dit kleurtje is trouwens '728' -helaas geen hippe namen bij Pupa :(Maar dit zou Muffins At Tiffany's niet zijn, als er niet een kleine 'twist' werd toegevoegd aan deze manicure!

Dit kleurtje deed me namelijk denken aan de YSL ringen die een aantal jaren terug erg populair waren.


Ik trachtte dit idee dan ook te verwerken in een eenvoudige nail-art.

Hiervoor maakte ik gebruik van een zwart lakje van Pupa in de kleur '052'.


Ik gebruikte een klein sponsje waarmee ik de zwarte lak over de tealkleur stempelde. Het geheel werkte ik af met een gouden glitterlakje dat ik op dezelfde manier aanbracht. Hoewel dit oorspronkelijk niet de bedoeling was, vond ik het wel leuk om hierbij ook voor een ombre-effect te zorgen.Zoals ik al zei: dit is geen typische lente manicure, maar ik ben er best tevreden mee!

Stem jij je nail-art af op de seizoenen of draag je gewoon waar je zin in hebt?

Pupa Milano lakjes via www.pupa-makeup.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie