vrijdag 15 april 2016

Lancôme | Juicy Shaker 'Boom Meringue'

Lancôme heeft een nieuw lipproduct op de markt gebracht en daar kan je niet omheen. Maar dat wil je ook niet, je wil elke beschikbaar tint in je bezit om zo elke ochtend te kunnen kiezen welke Juicy Shaker je die dag zal dragen. Wie nog steeds zit te treuren om de Juicy Tubes die het gamma verlaten: kop op, er is een waardig vervanger!De schattig -maar toch wel plakkerige- lipglossjes in een tubetje verdwijnen. Vanaf nu dien je je lipgloss -al is dat niet helemaal het goede woord- te schudden voor gebruik. 


De Juicy Shaker bestaat namelijk uit twee delen: olie en pigment (met minuscule glittertjes). Je kan het een beetje vergelijken met een bi-phase make-up remover.De verpakking ziet er verder ook echt een beetje uit als een cocktailshaker. Na het shaken dien je de gigantische applicator los te draaien. Er wordt aangeraden het product bij het begin ondersteboven te bewaren, zodat de vloeistoffen goed in de applicator kunnen trekken.Je kan het product al smerend aanbrengen op de lippen, maar je kan er evengoed voor kiezen om te deppen. In het eerste geval voorzie je je lippen van een subtiele glans. In het tweede geval is het effect en de kleur iets intenser

Ik koos voor de kleur 'Boom Meringue'. In het flesje lijkt dit een hevige Barbieroze kleur, op de lippen is het eerder een zachte bubbelgumroze tint. Niet mis!Nog op het verlanglijstje : 'Berry In Love'. Dit is een iets fellere variant die deze zomer volgens mij helemaal op z'n plaats is.Het grote voordeel van dit lipproduct is, dat je hetzelfde effect krijgt als een klassieke lipgloss, maar dan zonder het plakkerige effect; Je voelt de Juicy Shaker bijna niet zitten.

Draag jij wel eens een subtiel lipglossje of opteer je eerder voor een hevige lipstick?

Lancôme Juicy Shaker o.a. via Ici Paris XL €19.80

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie