woensdag 27 april 2016

Kérastase | Discipline Curl Idéal


Long hair, don't care! Of toch : ik zit wel degelijk in met mijn lange haar! Een maskertje van hier, een olietje van daar, laat maar komen! Onlangs testte ik dan ook twee verzorgingsproducten van Kérastase. Mijn haartjes waren daar niet rouwig om!
De 'Discipline' lijn is -zoals Kérastase het zelf verwoord- een lijn voor 'uncurly curyl hair'.  De lijn bevat o.a. Morpho - KeratinTM technologie, dier ervoor zorgt dat er een soort van 'extra huid' om je haar heen wordt gevormd. Resultaat: extra glad haar!


Ik kan niet zonder conditioner. Gewoon niet! Indien ik mijn haar gewoon was met (verzorgende) shampoo, zie ik het al snel transformeren naar een hoopje droog, fijn stro. Daar ik relatief lang haar heb -het komt eindelijk tot over mijn borst! Jeej! - gebruik ik graag genoeg product. Een vijftal pompjes ongeveer. Ik breng dit aan op de lengtes van mijn haar, daar de extra voeding en verzorging vooral daar broodnodig is. Vervolgens douche ik mij as usual, waarna ik het hele goedje er gewoon uitspoel. Al tijdens dit proces voel ik dat mijn haar een stuk zachter is!

Kan je nog wel een tikje verzorging gebruiken? Kies dan ook voor de Oléo-Curl, leave in behandeling. Deze maakt je haar nog soepeler en zorgt voor meer gedefinieerde krullen.

Ik mag dan wel geen krullen hebben en kan dus ook niet oordelen of de Discipline lijn je krullen beter vormt, maar ik kan wel zeggen dat mijn haar zachter aanvoelt en er in het algemeen beter uitziet. Love it!

Naast deze twee producten bevat het Discipline gamma o.a. ook nog een shampoo, een haarmasker en een styling mousse. Just so you know :)

Gebruik jij verschillende producten voor de verzorging van je haar of laat je de natuur gewoon zijn gang gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie