dinsdag 5 april 2016

Dior | J'Adore Eau De ToiletteEind vorig jaar had ik het al over de geur van J'Adore. Ik schonk mezelf namelijk de haarmist met deze klassieke geur van Dior voor Kerstmis. Er was werkelijk sprake van een coup de foudre. Al snel was het dan duidelijk: ik wil meer van dit! In eerste instantie dacht ik aan de voile de parfum als opvolger voor deze haarmist, maar uiteindelijk koos ik toch voor de eau de toilette. Hoewel ik nog steeds graag keuze heb wanneer ik 's morgens een parfum aanbreng, begin ik langzamerhand toch te zoeken naar een soort van houvast, een 'dit is altijd goed' parfum. J'Adore is zo'n parfum. Maar dan wel met een extra toets luxe -want ja, da's eigenlijk ook altijd goed hé. Het parfum is erg bloemig en fris, zonder te overheersen. Vermoedelijk had je ook niets anders verwacht van zo'n iconisch merk als Dior. Sluit even de ogen aan denk aan het krachtige en citrusachtige van mandarijn met meloen en perzik, gevolgd door het bloemige van de Damascusroos. Sluit het geheel af met een vleugje vanille en je weet waarom ik zo gek ben op deze geur...

Deze eau de toilette blijft trouwens ook de hele dag subtiel aanwezig. Al kan het uiteraard nooit kwaad om bij te sprayen :)Wat is jouw 'atlijd goed' parfum? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie