zondag 3 april 2016

Black'n White with a hint of Pink

Hoewel mijn ik fashionwise vooral hou van zwart, wit en 50 shades of grey, hoe ik wel van een roos accent. Dat maakt het geheel net was vrouwelijk en speelser. Naast een aantal 'rose' items, toon ik jullie vandaag nog een aantal zaken die op m'n wishlist voor de maand april staan! Maak ook gerust van de muziektip die rechtsboven staat afgebeeld. Hoewel het geen al te recent nummer is, ben ik nog steeds fan!


De Juicy Tubes van Lancôme mogen dan wel uit de rekken verdwijnen, maar niet getreurd! Lancôme bracht namelijk een nieuw lipproduct op de markt, dat al meteen goed op weg is om net zo'n cultproduct te worden als hun geliefde lipglossjes. De Juicy Shackers bevatten olie en pigment. Voor je deze aanbrengt die je hem te shakken. Het resultaat: een subtiele kleur, een mooie glans en verzorgde lippen. Mijn favoriet is de kleur 'Boom Meringue'.

Een tijdje terug had ik het al over de 'Kitty' zonnebril van het Australische merk Quay. Het model dat ik toen bestelde, had blauwe/groene glazen. Ik ontdekte kort daarop dat er ook een variant was met roze/oranje glazen. Stiekem lijkt het me dan ook wel leuke om beide versies te hebben ;)

Een nieuwe maand, een nieuw parfum. Why not ? Ik las een aantal dingen lovende dingen over 'Cotton' van Marc Jacobs, waardoor ik heel benieuwd werd. Toegegeven: ik heb nog nooit een parfum van Marc Jacobs geprobeerd, dus dat op zich vind ik al spannend. 'Cotton' is, zoals de naam misschien wel doet vermoeden, een erg fris parfum. Denk en citrus-en perzikgeuren met o.a. lavendel en muskus. 

Omdat er -hopelijk- warmere tijden aan zitten te komen en ik mijn huid graag verfris met een facial spray. Deze van Mario Badescu bevat rozenwater en Aloë. 

Zoals ik al zei: ik hou het graag simpel wanneer het op mode aankomt. Voor mij geen statement kettingen of opvallende armbanden. Ik opteer liever voor een minimalistische ring, zoals deze van & Other Stories.

And last, but not least: een nieuwe tattoo! Dat hoeft uiteraard deze maand niet, want ik heb nog steeds de knoop niet doorgehakt. Ik heb wel al een -min of meer- duidelijk idee van wat ik wil, maar weet nog niet goed waar op m'n lichaam ik er nog eentje zou laten zetten. Vorig jaar liet ik er eentje aan de binnenzijde van mijn voet zetten, waar ik nog steeds erg blij mee ben. Hij is erg subtiel, zoals ik het wou. Hij is wel degelijk goed zicht baar -wanneer ik geen laarsjes draag- maar hij is niet prominent aanwezig. Ik wil maar zeggen: ik zie mezelf niet met een sleef door het leven gaan. voorstellen -kwa plaatsing- zijn welkom!

Wat staat er zoals op jouw wishlisht op dit moment? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie