vrijdag 22 april 2016

2 x Spring Manicure

Na een manicure die alles behalve zomers was, vond ik het tijd voor een creatie die iets meer aangepast was aan het seizoen. Meer zelf: vandaag krijg je er twee voor de prijs van één!
En Muffins At Tiffany's zou Muffins At Tiffany's niet zijn, moest het niet opnieuw om een minimalistische creatie gaan :)


De basis voor beide manicures is 'Blanc' van Essie. Mijn favoriete witte nagellak! Ik weet intussen al niet meer aan het hoeveelste flesjes ik bezig ben :)
De eerste nail-art is er eentje met een lichtgrijs luipaardprintje ,afgewerkte met een matte topcoat.
Een vrij klassieke print dus, maar hij doet het nog steeds goed! Zelf verkies ik om hem te creëren met een dottingtool, maar ga gerust zelf opzoek naar alternatieven en andere technieken!Om het echte lentegevoel te bekomen, is er ook een creatie met -hoe kan het ook anders- babyroos!Ik trachtte een duotone manicure uit en maakte hierbij gebruik van een witte tint een 'Fiji' van Essie, een zacht roze nagellak met een creamfinish. Zo'n kleur die iedereen kan dragen en eigenlijk ook altijd goed is. Dit keer dus met een twist :)


Je kan tape gebruiken om beide kleuren te scheiden, maar ik koos ervoor om de rose kleur met de vrije hand aan te brengen bovenop de witte kleur. Voor wie een vaste hand heeft is dit dus zeker ook een optie! Wie het echt heel strak wil, gebruikt best wel tape.

Kies jij al voor hevige zomerse kleuren of hou je het liever nog zacht en rustig op je nagels?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie