zondag 13 maart 2016

Sunday Sessions | Through a Sunny Filter


Hoewel ik niet zo iemand ben die perse een item moet hebben omdat het populair is, ging ik echt op zoek naar de hippe 'Quay' zonnebrillen. Op vele webshops was het 'kitty' model reeds uitverkocht, maar bij Loavies vond ik hem wel nog. Omdat ik gewoon blij wordt van mijn aankoop, deel ik vandaag enkele snapshots van mijn geliefde zonnebril.


Aangezien half Hollywood ook gek is op de zonnebrillen van het Australische merk, besloot ik dat ik ook echt mocht poseren zoals een filmster. Of dat goed afliep? Oordeel zelf maar :)


Naast deze zonnebril, bestelde ik ook een paar oorbellen. Al weet ik niet of 'oorbellen' de goede term is. Deze hangen namelijk niet af, maar volgen de vorm van je oor.
Ik heb twee gaatjes in mijn rechteroor, die ik door dit juweel toch een beetje kan maskeren. Niet dat ik ze echt beu ben, maar het is gewoon leuk om eens iets anders te kunnen doen :) In m'n linkeroor draag ik trouwens iets helemaal anders :)


Waar word jij blij van op deze zonnige lentedag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie