zondag 6 maart 2016

Sunday Sessions | New Energy

Vorige week had ik het over het feit dat mijn energie de afgelopen tijd echt nihil was. Hoewel het afgelopen week alsnog erg winterish was, had ik toch al een pak meer energie. De reden hiervoor, is dat ik mijn interieur soort van 'spring-ready' heb gemaakt. Geen giant make-over, maar gewoon een aantal kleine dingetjes die ik aanpaste.Ik heb meestal wel bloemen in huis, maar dit hippe vaasje -dat er uitziet als een erlenmeyer- vind ik weer zoveel leuker dan een gewone vaas.Meer bloemen! één van deze drie planten is een kunstplant. Rarara...

Ik haalde zowaar een originele Eva Mouton print in huis! Deze kocht ik eigenlijk al half januari -yes: voor Valentijn-, maar ik vind 'm nog steeds erg leuk.Planten die geen onderhoud vergen: I love it! De cactussen kan ik gerust een aantal weken geen water geven, waarna ze er nog steeds ok uitzien.

Ik weet niet hoe de andere plant precies heet, maar in elk geval: hij groeit enorm snel. Love it!


Het flamingokussen is er weer! Tijdens de wintermaanden ruil ik deze wel eens voor een ander, meer donker kussen, maar stiekem vind ik deze toch het mooist :)

Zoals je kan zien is er momenteel echt wel wat groen in mijn woning terug te vinden. Ik kan er dan ook oprecht blij van worden, wanneer ik zie dat een plant een nieuwe scheut heeft ofzo. Love it! :)

Waarvan wordt jij blij, op vlak van je interieur?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie