woensdag 2 maart 2016

Revitalash Review| De Dramatische Staat van mijn Wimpers


Laat ik deze post maar meteen beginnen met een bekentenis : ik heb mijn wimpers het afgelopen jaar erg verwaarloosd. Ik draag vaak veel oogmake-up, maar heb vaak niet het geduld om de make-up er op een correcte manier ook weer af te halen. Met andere woorden : ik sta 's avonds echt te schrobben om alles er af te halen, waardoor ik onlangs merkte dat mijn wimpers afbraken en/of loskwamen. Toen ik door Revitalash werd gecontacteerd met de vraag of ik Revitalash reviewer wou worden en hun wimperserum uit wou testen, was ik dan ook erg enthousiast.


RevitaLash is een wimperserum ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Dr. Brinkenhoff. Zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker en hierdoor intensieve chemotherapeutische behandelingen nodig had, kreeg te maken met beschadigde wimpers, waardoor ze er breekbaar, dun en minder vol uitzagen.
Na een twaalftal weken, zagen de wimpers van mevrouw Brinkenhoff er opnieuw sterk en vol uit.
Intussen is ook mevrouw West (a.k.a. Kim Kardashian) een groot fan van dit serum!

Om je alvast een idee te geven, toon ik je de conditie van mijn wimpers.


Echt 'kalen plekken' heb ik niet. Wel zijn ze op sommige plaatsen erg dun en kort. 

Binnen een zestal weken toon ik je alvast het tussentijdse resultaat. 

Hoe is het met jouw wimpers gesteld? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie