dinsdag 15 maart 2016

Nivea | Creme Care Reiningstrio


Ik heb het ongetwijfeld al eerder vermeld: ik hou van de klassieke Nivea geur. Ik bedoel maar : what's not to love?! Het iconische poederige aroma geurt verzorgd en fris. Vandaar dat ik het absoluut niet erg zou vinden om dit parfum bij al mijn gelaatsverzorging terug te vinden. Nivea zet alvast een stap in de goede richting door een reinigingsgamma op de markt te brengen waarbij dit parfum centraal staat. 


Er is keuze uit reinigingsdoekjes, een reinigingsmelk en een reinigingscrème. 


Mijn persoonlijke favoriet is de crème. Ik gebruik hem bij het verwijderen van mijn make-up. Ook voor mij oogmake-up! Ik neem een beetje op m'n vingers en wrijf dit zachtjes op m'n oogleden. Daarna wrijf ik verder over mijn hele gelaat. Na een minuutjes zie ik er uit als een soort menselijke panda... :)
Vervolgens spoel ik alles er gewoon af met water en een washandje. Dit doe ik met deppende bewegingen, zodat mijn huid ook gehydrateerd wordt door de crème en ik niet zomaar alles wegspoel. 


De reinigingsmelk iets meer vloeibaar. Zoals melk dus :)
Hierdoor is bovengenoemde techniek iets minder van toepassing op dit product. Je kan hierbij beter een wattenschijfje gebruiken.Dan zijn er nog de reinigingsdoekjes. Als ik eerlijk ben, ben ik hierdoor een beetje teleurgesteld. In tegenstelling tot de eerste twee producten, halen de doekjes mijn oogmake-up er niet zo makkelijk af. En dit terwijl de verpakking net meldt dat de remover zelfs waterproof make-up verwijdert...  Een extra remover is hierbij dus aan de orde. 


De crème blijft ongetwijfeld nog een hele tijd in m'n routine. Tijdens de zomermaanden schakel ik misschien wel over naar de melk, aangezien deze iets luchter is. In elk geval: ik ben fan!

Wat is jouw favoriete reinigingsproduct op dit moment? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie