donderdag 17 maart 2016

Mermaid Nails by 'Let it Glitter'


Vandaag draait het allemaal om glitter! Via de Etsyshop 'Let It Glitter',  kocht ik namelijk een glittertje dat zorgt voor een 'mermaid-effect'. Niet alleen vind ik dit erg leuk, het is ook nog een keer erg makkelijk om aan te brengen. Je lakt je nagel, na een dertigtal seconden doop je je vinger in de glitter. Vervolgens dien je de glitter wel 'plat' te strijken om zo het gewenste effect te bekomen. Dit deed ik met een fan brush, het klusje was zo geklaard!Aanvankelijk probeerde de glitter uit op egaal gelakte nagels; Ik koos voor een lichte paarse kleur met een koele ondertoon. 

Vervolgens besloot ik om het nog een stapje verder te drijven (al is er uiteraard nog zoveel mogelijk) en zorgde ik voor een soort van ombre effect. Dit in combinatie met de glitter is amazing!Ik kan 'Let it Glitter' trouwens van harte aanbevelen. De verkoopster, Suzanne, is een Nederlandse, waardoor de verzending naar België erg vlot verloopt. Naast de glitter verkoopt zij ook liquid latex en zelf gemaakte nagellakjes (die er trouwens erg professioneel en origineel uitzien!). Ik ben fan!

Koop jij wel eens nail-art spullen via een verkoper die zelf zijn spullen maakt? Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie