vrijdag 11 maart 2016

Elfi x Very Important Pixels | Pixel Decals

Wanneer je een mailtje krijgt van Elfi met de vraag of je haar nieuwe decals wil proberen, dan zeg je 'ja'! Ik ben namelijk zot van naildecals. Goed, het is een beetje 'nail-art voor luie wijven', maar da's ook net het mooie er aan. Iedereen kan er mee aan de slag! Bovendien is nail-art al lang niet meer iets van 'af en toe', maar meer een accessoire dat je gewoon dagelijks kan dragen. Dus waarom niet?


Dit keer geen schattige, illustratieve dino's en unicorns, maar echt Hollywoodsterren! Elfi ging de samenwerking aan met Very Important Pixels. Dit hippe merk maakt portretten van iconen en laat zich hierbij inspireren door videogames van de jaren '80. Het resultaat: een kunstwerkje opgebouwd uit pixels.
Vertaal dit in decals ter grote van een nagel en je krijgt het volgende:


Gek toch hoe je, ondanks de grote en de pixels, toch perfect kan zien over welke celeb het gaat. 


Ik koos er bewust voor om de decals te 'verknippen'. Ik heb er smalle nagels, waardoor het niet ideaal is om een decal gewoon in het midden van m'n nagels aan te brengen. Doordat ik ze niet centraal aanbracht, creƫer je ook gewoon een origineel effect.


Zoals ik al zei: het is iets heel anders dan de decals die we van Elfi gewoon zijn. Toch vind ik ze zeker even geslaagd! 


Deze decals die Elfi samen met Very Important Pixels ontwierp, kan je aankopen via het webshop van Glam At Heart voor de prijs van 8 euro.

Kies jij ook voor nail-art als accessoire? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie