woensdag 9 maart 2016

Caption | Am I right or am I right - with a twist!


Rode nagellak: ik ben er niet gek op. Ik vind het niet lelijk, maar zelf draag ik het zelden. Gewoon omdat ik het zonde vind: er is zoveel meer keuze, dan een klassieke rode manicure! Er zijn zoveel originele kleuren, bijzondere manieren om nagellak te dragen, creatieve nail-art,... Waarom dan toch kiezen voor een klassieke rode nagel? Ik kan het maar moeilijk begrijpen. Echter besloot ik om mezelf uit te dagen en toch aan de slag te gaan met een rode tint. Het werd 'Am I right or am I right?' van Caption.'Am I right or am I right' is echt een klassieke rode tint: geen blauwe ondertoon die de bovenhand neemt waardoor het een erg koele rode kleur zou zijn, maar het is ook absoluut geen echte warme rode tint. Ik kan maar al te goed snappen dat liefhebbers dit de perfecte rode kleur zouden noemen.


En ja; ik maakte er opnieuw iets geometrisch en minimalistisch van :)
Al weet ik zelf nog niet of ik dit nu 'yay' of 'nay' vind...

Dit was trouwens de eerste maal dat ik aan de slag ging met de producten van Caption. Ik gebruikte niet alleen de rode kleur van het -voor mij erg nieuwe- merk, maar ook de base-en topcoat. 

Hoewel ik de kwastjes net wat breed vond, voor mijn smalle vingers en nagels, vond ik de producten verder best ok. Het geheel was relatief snel droog en ook bij het verwijderen van deze manicure, viel het me op hoe snel alles er weer af was. Met rood is dat vaak een heel gedoe, maar daar had ik ditmaal geen last van!

Ben jij een liefhebber van de klassieke rode manicure of mag het net een tikje origineler zijn voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie