zaterdag 26 maart 2016

Birthday Nails 2016


Vandaag deel ik de nailart die ik afgelopen dinsdag wou posten. Lekker feestelijk, want het was mijn verjaardag. Maar het zal nooit meer hetzelfde zijn.

Brussel zit in m'n hart. Toen ik nog klein was, ging ik er al graag heen. Later ging ik er naar school en nu werk ik er ook.
En dan 'boem'... Sorry, maar er zijn gewoon geen woorden die kunnen samenvatten hoe ik me er bij voel. Zoiets gaat onder je huid zitten. 
Woensdag had ik dan ook weinig zin om opnieuw naar Brussel te gaan, maar ik kon geen reden bedenken om het niet te doen. Er is namelijk niets dat het opnieuw beter kan maken: geen enkele hashtag kan de wonden helen en ook huizenhoge tricoloren kunnen de feiten niet ongedaan maken. Elk slachtoffer -waar dan ook ter wereld!- is er eentje te veel. Ik ben dan ook niet iemand die op midden op een plein slogans zal scanderen die duidelijk maken dat ik niet bang ben -al heb ik er natuurlijk niets op tegen dat mensen die wel doen-, want ergens ben ik dat wel...
Een stukje onsamenhangende tekst die bevestigd wat ik een aantal zinnen eerder al meldde : er zijn gewoon geen woorden die kunnen samenvatten hoe ik me er bij voel. 

Één ding heb ik wel besloten: ik ga meer genieten en meer doen waar ik zin in heb. En vooral: er minder over nadenken. 

Dit gezegd zijnde : de nailart die ik creëerde voor mijn 26ste verjaardag. 22 maart 2016.


Lakje van dienst : Eyes of Water Lily van Faby.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie