dinsdag 1 maart 2016

All Eyes On My Nails!

Vergeet hevige lipsticks en een stevige contour! All eyes on the nails please! En dat bedoel ik erg letterlijk: zet gewoon een paar ogen op je nagels and you're good to go :) 
De 'oogjestrend' komt trouwens wel vaker terug dit voorjaar! Denk maar aan handtassen en schoenen met een knipoog :) 


Eerlijkheidshalve moet ik wel bij vermelden dat ik dit hippe ontwerpje voorbij zeg komen op Instagram en toen besloot het ook een keer te proberen. Het ontwerp zelf , kan je hier terugvinden. Hoewel het best figuratief is - en ik eigenlijk meer hou van strakke, abstracte manicures- vind ik de eenvoud van deze manicure heerlijk! 
Het is geeft net dat ene accentje aan je nagels, zonder dat het al te veel opvalt. 


Trouwens: dit kan je makkelijk zelf doen! Als basislakte gebruikte ik 'Marsmellow' van Essie, een witte transparante lak. De oogbal zelf kan je met eender welke witte lak creĆ«ren. Een nail-art pennetje volstaat om de wimpers te maken. De pupil kan je dan weer heel eenvoudig plaatsen met behulp van een dottingtool. 
You can do it!


Hou jij van de 'oogjestrend' of mag het voor jou net wat abstracter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie