zondag 28 februari 2016

Sunday Sessions | Een valse start


Ik kan het niet anders verwoorden : 2016 kicked my *ss! Januari en februari leken wel een valse start: het overlijden van mijn grootmoeder, de onverwachte operatie van mijn vriend,... En ja, tot slot werd ik ook nog eens geveld door één of ander griepvirus (ondanks het vaccin!). Dit alles resulteert in een energieniveau dat zich ver onder nul bevind. Gelukkig is de zon intussen terug van weggeweest, waardoor mijn batterijtjes langzaam maar zeker opnieuw opgeladen raken. Hoera voor vitamine C! 
Hoewel Valentijn intussen ver achter ons licht, wou ik jullie mijn home made nail-art creatie rond dit thema niet onthouden. Ik vond het tenslotte heel geslaagd -al zeg ik het zelf!
Een beetje zwart, een beetje wit - je kent me: meer moet dat niet zijn!
Of toch wel: een steentje hier, een stud daar :) Tenslotte was het Valentijn hé :)
Alle gekheid op een stokje: de -aankomende- lente bracht reeds een aantal leuke blog-ideetjes met zich mee. Nu alleen nog de nodige energie om deze uit te voeren! I'll keep you posted :)

Kijk jij ook zo uit naar de lente?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie