donderdag 11 februari 2016

Eva x Elfi : Hug a Flamingo this Valentine!


Valentijn gluurt om de hoek! Hoewel ik niet het type ben dat op 14 februari perse een bos rode rozen dient te krijgen, kon ik het niet laten een manicure in het thema te creƫren. Oorspronkelijk wou ik deze dan ook al vorige week posten, maar mijn valentijntje belande onverwacht in het ziekenhuis. Intussen is hij weer thuis en herstellende. Nog net op de valreep, deel ik mijn eerste Valentijns manicure! De roze unicorns en de overdosis hartjes, zijn te danken aan Eva en Elfi!Met deze Valentijn Nageltattoo's zijn de dames niet aan hun proefstuk toe. Via Eva's website kan je intussen kiezen tussen vijftien - ! - thema's.
De Valentijns editie werd dan ook alles water ik er van verwachtte: roos en een klein beetje over the top, maar dat geeft niet :)


Je weet intussen dat mijn stijl best wel minimalistisch is. Ik combineerde deze schattige roze flamingo's en hartjes, dan ook met een witte achtergrond.
De nagels waarop ik geen decal aanbracht, bestempelde ik met licht roze nagellak met behulp van een make-up sponsje, waarna ik er een aantal kleine steentjes op aanbracht.
Uiteraard kan je hier alle kanten mee uit. Denk maar aan roze nagels met rode hartjes, extra porties glitter,... the sky is the limit!Eerlijk is eerlijk: deze decals zijn echt voor nu -met Valentijn- en voor nu alleen. Dit zou ik bijvoorbeeld niet op een doorsnee zomerdag dragen. Meer rond deze periode van het jaar, laat ik me maar al te graag meeslepen in dit verhaal waarbij roze donuts en zeemzoete snoepjes de hoofdrol spelen. 

Ben jij een fan van Valentijn of laat je het liever aan jou voorbij gaan? 

P.S. Een tweede Valentijns creatie komt zaterdag online! 

Valentijn Nageltattoo's via Eva Mouton 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie