dinsdag 12 januari 2016

Urban Decay x Gwen Stefani | Eyeshow Palette


Onder de kerstboom vond ik enkele weken terug het palette dat voortvloeide uit de (eerste!) samenwerking tussen Urban Decay en Gwen Stefani. Het palette was limited edition en intussen helaas al niet meer verkrijgbaar, maar een korte review van dit pareltje wou ik jullie absoluut niet onthouden.De verpakking is een combinatie van geometrische vormen en de nodige glam. Echts iets wat je van een dergelijke samenwerking kan verwachten :)

Het doosje is wel veel steviger en zwaarder dan ik had verwacht. Which is a good thing :)
Tenslotte herbergt dit palette maar liefst 15 kleuren -VIJFTIEN- die stuk voor stuk eigenhandig door Gwen werden uitgekozen. Hierdoor ontstaat er een mixje van erg natuurlijke tinten en kleuren die toch iets meer funky zijn :) Opnieuw: echt wat je van deze samenwerking had verwacht.


Mijn absolute favoriet is 'blonde'; een zachte champagne tint met een subtiele glitter. De perfecte highlighter voor op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. 
Verder combineer ik ook 'baby' (een zalroze glittertint) graag met 'serious' (een donkere grijze kleur met een paarse ondertoon) die ik dan aanbreng in de crease.

'danger' is een kleur waarvan ik dacht dat ik hem nooit zou gebruiken. Al zeker niet voor een doordeweekse dag. Echter vond ik een manier om hem zeer draagbaar te verwerken in een look.

Foto's maken van een ooglook is nooit mijn sterkste kant geweest, maar ik denk wel dat je duidelijk ziet wat ik bedoel :)
Je kan deze felle blauw glitter kleur echter ook als eyeliner gebruiker. Ik gebruik hierbij een schuin afgesneden kwastje dat ik vochtig maak door er een paar keer op te sprayen met 'All Nighter', de settingspray van Urban Decay
Clean and simpel, maar toch met dat extra beetje oempf!


Deze post sluit ik dan ook af met de mooie quote die op de spiegel van het palette is terug te vinden: 
Magic is in the makeup !

Bijna vergeten vermelden: naast dit fijne palette zijn er intussen nog meer producten op de markt die Urban Decay samen met Gwen Stefani produceerde. Het gaat onder meer of lipsticks een blushpalette. Het is maar dat je het weet hé :)

Kon jij deze beauty bemachtigen of blijf je smachtend achter? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie