zondag 10 januari 2016

Sunday Sessions | Goodbye's and new beginnings

2016 is inmiddels op volle gang. Ik wenst jullie echter nog geen gelukkig nieuwjaar! Volgens de etiquette mag dit tot 31 januari :) Bij deze : een gelukkig 2016 gewenst! Tevens wil ik ook mijn belofte nakomen. In mijn laatste post had ik het namelijk over 'een melancholische terugblik op het afgelopen jaar. Hier is 'ie dan :)


2015 was een jaar vol veranderingen. 

In februari kreeg ik al meteen een nieuwe job. Hoewel ik mijn vorige job (en de collega's) erg leuk en interessant vond, besliste het lot, dat het tijd was voor iets anders. De eerste weken vond ik het enorm spannend (nieuw taken, nieuwe materie, nieuwe mensen), maar gelukkig kon ik me snel aanpassen. Ik pendel nu elke dag heen en weer naar Brussel (zoals de helft van Vlaanderen) maar de fijne collega's maken dat allemaal goed :)

Begin dit jaar werd m'n konijntje -Paradijsje- tweemaal geopereerd. Tot tweemaal werden er goedaardige gezwellen teruggevonden. Mijn kleine schat doorstond de ingrepen like a champ. Vermoedelijk waren ze voor mij ingrijpender en meer stresserend dan voor haar, maar we kwamen er samen door heen. Paws up

In augustus besloot ik dat ik een tattoo wou laten zetten. Ik liep al langer met dit idee rond, maar het kwam er nooit eerder van. Nadat ik een beetje research had gedaan naar degelijke tattoo artist, besloot ik gewoon te bellen voor een afspraak :) Zoals het hoort voor een crazy cat lady, koos ik voor geometrische poes. 
En om het helemaal af te maken liet ik hem ook zetten op 8 augustus: International Cat Day. 
FYI: de kitty staat trouwens aan de binnenzijde van m'n voet. 

Een maand later gebeurde er iets wat mijn hele leven veranderde. Tijdens een knus weekje aan de Belgische kust, vroeg m'n vriend me ten huwelijk. We hadden het er al vaker over gehad, maar zoals het cliché het wil, barstte ik spontaan in tranen uit terwijl ik 'ja' kweelde. De plechtigheid zelf is pas voor 2017, maar stiekem fluister ik nu al eens 'husbandy' tegen mijn verloofde - klinkt chique hé?

4 december 2015 - 10u : samen met ongeveer heel België zit ik voor de computer gekluisterd. Ik probeer tickets te bestellen voor Adele. Het systeem van Teleticketservice was rollin' in the deep, maar op de één of andere manier sloeg ik er in om tickets te bemachtigen! Meteen een fijn vooruitzicht voor het nieuwe jaar :)
(Ik kan begrijpen hoe dit voor sommige mensen totaal irrelevant lijkt in terugblik op het afgelopen jaar, maar ik wou het toch graag eens vermelden :D ) 

In 2015 besloot ik dat ik Muffins At Tiffany's een beetje wou loslaten. Ik wil de blog zeker niet laten verwateren, maar het moet rustiger. Voordien legde ik mezelf dingen op, waardoor ik me slecht voelde wanneer ik bijvoorbeeld een blogpost niet voor een zelfgekozen deadline online kreeg. Hierdoor had ik er ook helemaal geen zin meer in. De laatste maanden post ik gewoon wanneer ik er zin in heb :) Ten slotte ben ik hiermee begonnen omdat ik het leuk vond, niet om iemand anders te plezieren. Als is dat natuurlijk ook mooi meegenomen.
Verder wil ik de focus vooral op nail-art leggen. Ik vind het zalig om een weekendje te kliederen met lakjes en nieuwe dingetjes uit te proberen. Oefening baart kunst, dus het is zeker niet altijd even goed -ach wat is goed, wat is slecht ;) - but I like it!

Zo mooi als 2015 was, zo crappy begon 2016... 

Deze week overleed mijn grootmoeder. Daarmee is de laatste van mijn vier grootouders overleden. Sinds de dood van haar echtgenoot -mijn peter- ging het niet erg goed met haar. Deze week ging het helemaal berg af, waarna ze zachtjes uitgedoofd is... Uiteraard weet ik dat het voor haar beter is, maar dat wil niet zeggen dat hier verlies daarom minder pijn doet...

Ik probeer het positief te bekijken en hoop hiermee dan ook dat het slechtste van 2016 meteen achter mij ligt. Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan hé.

Hoe loopt 2016 tot zover voor jou? Aan goede voornemens doe ik niet mee, maar als jij er maakte, hoor ik ze graag! Kwestie van toch een beetje inspiratie op te doen :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie