zaterdag 23 januari 2016

MAC x Ellie Goulding 'Without your Love'

Laat ik maar onmiddellijk bekennen dat het lang geleden is dat ik nog eens zo hard uitkeek naar een collectie van MAC. Uiteraard zit er in elke collectie wel iets waarvan ik denk 'tof gedaan', maar het 'hebbenhebbenhebben'-gevoel heb ik al even niet meer gehad. Maar de collab tussen MAC en Ellie Goulding, da's helemaal mijn ding!


Echter bleek het niet zo eenvoudig om de producten te pakken te krijgen. Ik keek regelmatig op de website van MAC en zag plots dat de collectie reeds te koop was. Sterker nog: een groot deel van de producten was al uitverkocht. Slechts enkele dagen later kreeg ik een mailtje dat de collectie online beschikbaar was... Da's niet zo flink hé, MAC! En volgens mij is dat ook niet de eerste maal...

Bon, ik slaagde er dus wel in een item te bemachtigen. Hoewel ik stiekem ook op de blush had gehoopt, kon ik enkel de lipstick 'Without your love' in m'n virtuele winkelmandje werpen.


De klassieke MAC-verpakking werd voor de gelegenheid gerestyled. Geen matte zwarte huls, maar een shiny huls met een goudkleurige afdruk van het logo. Ook op de lipstick zelf is het logo terug te vinden. Het heeft wel iets vind ik :)

Wanneer ik denk aan Ellie Goulding, denk ik aan een frisse en natuurlijke look. Deze collectie bevat dan ook veel natuurlijke, zachte tinten. 'Without Your Love' is een peachy tint met en eerder roze ondertoon. Erg natuurlijk en lief, maar net dat ietsje meer. Echt een 'my lips but better', met een vleugje glam ofzo :) 

Ik like! Sinds ik hem heb, zit hij standaard in m'n handtas. Het schuine kantje is dan ook eerder bol te noemen intussen :) #fangirl


Ziezo lieve lezer, dit was mijn liefdesverklaring aan dit fijne lipstickje uit de Ellie Goulding collection van MAC. Online lijkt deze hele collectie intussen helemaal uitverkocht te zijn, maar misschien heb je in de winkels nog meer succes! Go get it tigers!

Kon jij een item uit deze collectie bemachtigen? 

MAC x Ellie Goulding 'Without Your Love' Lipstick 21.50 euro 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie