donderdag 28 januari 2016

Bumble & Bumble | Full Potential

Ik ben geen 'haar-meisje'. Daarmee bedoel ik niet dat ik geen interesse heb in haartrends of producten. Daarmee bedoel ik dat ik niet zo avontuurlijk ben wanneer het op kapsels aankomt. Jaren heb ik gespaard voor 'zeemeerminnenhaar' en nu het eindelijk zover is -yesyesyes!-, wil ik er alles aan doen om het lang en gezond te houden. Hoewel mijn wapperende manen een degelijk budgetmerk wel kunnen appreciĆ«ren, stelde ik toch vast dat zij een lichte voorkeur voor iets luxere merken hebben. Mijn zeemeerminnenhaar en ik stellen je dan ook graag voor aan de 'Full Potential' lijn van Bumble & Bumble.


Mijn haar mag dan wel lang geworden zijn, ik kan moeilijk zeggen dat het supergezond is. Bumble & Bumble komt dan ook met een lijn die zorgt voor gespleten punten en andere tekenen van beschadigd haar, binnen 4 weken aanzienlijk verminderen.

De Full Potential Hair Preserving Shampoo vermindert de 'built up', je weet wel : alle siliconen en andere chemische rommel die sommige haatproducten veroorzaken.
De Full Potential Conditioner geeft je haar een instant boost : het maakt het haar sterker en voller, zonder het haar zwaar te maken.
De Full Potential Booster Spray a.k.a 'de haardokter', kan je gebruiken op de delen van je haar die sneller afbreken. Zelf zou ik hem niet alleen 'in case of emergency' gebruiken, maar ook preventief.

Mijn aandacht is alvast geprikkeld door deze mooie beloftes ;) Vooral naar de spray ben ik erg benieuwd.

Experimenteer jij vaak met je haarsnit of ben je net als ik erg zuinig op je lange lokken?

Full Potential Hair Preserving Shampoo € 32,40
Full Potential Hair Preserving Conditioner € 35,90
Full Potential Hair Preserving Booster Spray € 57,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie