vrijdag 11 december 2015

The smell of roses...De laatste tijd ben ik helemaal into de geur van rozen. Ik ben nog niet van plan om een parfum aan te kopen waarin enkel aandacht is voor rozengeur. Want zeg nu zelf: niets aangenamer dan de klassieke geur van een boeket verse rozen! Een klein overzichtje van een aantal topproducten voor liefhebbers van het genre.


1. Fraver Rozenwater 
Een basis rozenwatertje mocht niet ontbreken in deze selectie! Ik ben eerlijk gezegd niet bekend met het merk, maar tijdens een rondje surfen kwam ik deze tegen en was onmiddellijk benieuwd!
Goed om je huid te verfrissen, zowel te gebruiken na het reinigen als bijvoorbeeld 's ochtends om een beetje wakker te worden. Met stijl.
via Farmaline 250ml - 3.73 euro

2. Nuxe Micellair Reinigingswater met rozenblaadjes
Dit was lange tijd één van mijn favorieten. Eigenlijk weet ik niet eens goed waarom ik hem niet meer gebruik. Fris en doeltreffend :)

via Farmaline 100ml 9.18 euro

3. Lush Eau Roma Water
Hierover heb ik echt al zoveel goeds gelezen! Lush is sowieso al één van mijn favoriete merken, dus ik ben superbenieuwd om deze toner met rozen eens te proberen. Wie mij graag nog een kerstcadeautje zoekt, kan dit watertje alvast noteren ;)
via Lush 100ml 6.95euro

4. Rainpharma Elementary Toning Mist
Deze Toner van Rainpharma is al geruime tijd een grote favoriet. Elke avond gebruik ik dit product met veel plezier. Al was het alleen al maar voor de aangename geur ;)
via Rainpharma 250ml 37.95 euro


5. Savon de Marseille Douche Gel Fleurs de Rose
Onlangs gooide een vriendin van me haar leven helemaal om en opende ze een zeepwinkeltje. 'Boutique du Savon' verkoopt producten van Savon de Marseille. Zowel online als offline. Ik testte deze douchegel en ik kan je alvast verklappen die hij werd goedgekeurd door de redactie (dat ben ik).
via Boutique du Savon 250ml 12.90 euro

Welke 'rozenwatertjes' kan jij me aanraden?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie