zondag 6 december 2015

Sunday Session 06122015 The Small Things

Vandaag geen nieuws over de prachtige kerstcollecties en ook geen review over één of andere innovatieve dagcrème. Vandaag geniet ik van de kleine dingen die me gelukkig maken. Deze dingen deel dan ik graag met jullie. Misschien een beetje cheezy, maar het is ten slotte bijna Kerstmis. En dan mag dat al eens, toch?... een eenvoudige zwarte manicure met een twist. You see what I did there


... een eenvoudig minimalistisch juweel. Gevonden op Etsy! Handgemaakt en door Belgisch talent :)


... één van mijn favoriete phytplants.


... een kaarsje uit het Yankee Candle Christmas Advent House!

... de kerstboom die ik vandaag zette.

Zoals ik al zei: hele simpele dingen die me gelukkig maken.

Welke kleine dingen maken jou blij? En staat de kerstboom al? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie