woensdag 30 december 2015

Nail Art | Organic Silver


2015 loopt op z'n eind. Een melancholische terugblik op afgelopen jaar, krijg je later nog. Vandaag heb ik een experimenteel nail-art ontwerpje klaar staan. 'Experimenteel' in die zin, dat het iets is wat ik anders niet meteen doe. Ik ben erg voor het strakke en geometrische, maar dit keer is het een beetje meer organisch.


Ik zeg dan wel 'organisch' maar dat wil niet zeggen dat het er natuurlijk uitziet. De metalic / zilverkleurige basis zorgt zelf voor een futuristisch tintje. Dat was initieel niet de bedoeling, maar ik vind het wel ok.


Een echt techniek is er dan ook niet. Ik ging aan de slag met 'Push and Shove', een lakje dat voortvloeide uit een samenwerking tussen OPI en Gwen Stefani in 2014. Uiteraard kan je eender welke metalic lak gebruiken.
Vervolgens stempelde ik hierover met een klein make-up sponsje.
Zelf knip ik de sponsjes graag in kleine blokjes, waarna ik vervolgens met behulp van een pincet stempel. Zo gaat 1 sponsje vaak langer mee :)


Aanvankelijk wist ik niet goed of ik dit ontwerpje nu geweldig moest vinden, of helemaal niet. Eerlijk gezegd, ik ben er nog steeds niet helemaal uit :) Wat vind jij ervan: yay or nay?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie