dinsdag 1 december 2015

Eva x Elfi : Wintersterretjes

Hello december! Een van de meest gezellige maanden van het jaar! Hoewel het typische winterweer nog even op zich laat wachten, draag ik al wintersterretjes op m'n nagels. Kwestie van er zeker klaar voor te zijn, mocht we binnenkort toch wakker worden onder een sneeuwtapijt. 


Het is absoluut niet de eerste maal dat ik over de nageldecals van Eva en Elfi schrijf. (Lees hier en hier en hier en hier).  Het concept is simpel, maar ook geniaal: kleine tattoo's voor de nagels die je zonder moeite aanbrengt. Goed voor dat 'ik wil iets met mijn nagels doen, maar ik ben te lui'-moment.

Deze winter kan je bijvoorbeeld rendieren en kerstmannen op je nagels toveren maar ook ijsbloemen en sterren.


Dit is misschien niet de meest kleurrijke set decals die Eva en Elfi samenstelden, maar ik hou wel van dat strakke en die cleane look. Ten slotte kan je zelf het gewenste vleugje kleur toevoegen.

Ik koos ervoor om het heel simpel te houden. Ook knipte ik sommige hoekjes weg, waardoor het lijkt alsof de sterretjes echt heel random op m'n nagels belanden.Ergens doet het mij ook een beetje denken aan het effect van kant of henna. Waarschijnlijk was dit niet de bedoeling, maar goed: mooi gedaan Eva en Elfi!

Het volledige gamma nageldecals vindt je hier terug.

Ging jij ook al een keer aan de slag met de decals van Eva en Elfi?

Nageldecals Wintersterretjes 8 euro via Eva Mouton

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie