donderdag 24 december 2015

Eenvoudig en simpel voor kerst: Black 'n Gold

Zoals beloofd opnieuw een post rond feestelijke nail-art. Dit keer komt er wel degelijk een portie glitter aan te pas. Al blijft het nog steeds zeer draagbaar en uiteraard poepsimpel! Kwestie van iedereen aan te moedigen om het toch eens te proberen :)Dit keer dus geen 'negative space' op je nagels, maar een combo van matte nagels met een vleugje glitter.

Zelf koos ik er voor met zwart en goud te werken, daar dit erg chique oogt. Uiteraard kan je eender welke kleur als basis kiezen en deze net zo goed combineren met zilveren glitters. Het is maar wat je zelf mooi vindt :)
Eens de basecoat en de gekleurde basislak is aangebracht, breng je een matte topcoat aan. Uiteraard kan je ook onmiddellijk met een matte lak aan de slag. Geen voorliefde voor de matte look? Dan kan je uiteraard ook de glans van je lakje behouden :)


Vervolgens heb ga je aan de slag met glitters/kleine steentjes. Ik 'plakte' deze op m'n nagel, door ze eerst in een topcoat de dopen. Bij voorkeur maak je gebruik van een topcoat met geleffect, zodat de glitters echtra  goed blijven plakken. Het aanbrengen doe ik overigens met behulp van een dottingtool.


Je kan er voor kiezen om dit op elke nagel te doen, maar ik koos er voor om één nagel te bewerken.


That's it! Meer moet dat niet zijn, hé ? :)

Hoe zien jouw nagels er uit deze kerst? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie