zondag 27 december 2015

Dior | J'adore Hair Mist


Dit jaar besloot ik mezelf een cadeautje te geven voor Kerstmis. Om eerlijk te zij: Kerstmis is gewoon een excuus om mezelf een cadeautje te geven, maar anders had ik dit vast ook gekocht. De grote schuldige in heel het verhaal is mijn moeder: zij is al jaren gek op de iconische 'J'adore' geur van Dior. Langzaam maar zeker werd ik ook fan...


Hoewel het maar een cadeautje voor mezelf was en ik dus bijzonder goed wist wat het was, liet ik het toch mooi inpakken en wachtte ik tot kerstavond om deze van onder de kerstboom te plukken en te openen.


Ik koos niet voor het klassieke parfum, maar voor de hair mist. De geur en de formule werden m.a.w. aangepast, zodat deze ideaal is om in je haar te sprayen. Het flacon -dat anders van glanzend en transpart glas is- is matt, waardoor hij zich nogmaals onderscheid van het klassieke parfumflacon. De gebruikelijke gouden hals, mocht uiteraard niet ontbreken. 


Zoals ik al zei: dit fijne pakje lag onder de kerstboom, waardoor ik hem nog maar enkele dagen gebruik. Ik ben echter al tot over mijn oren verliefd op dit frisser parfum. Je krijgt een mix van rozen en jasmijn, maar dan op een erg vrouwelijk en volwassen manier.

Ik liet mijn oog intussen ook al vallen op 'J'adore voile de parfum'. Dit is het klassieke parfum, maar met een toets van iris, waardoor het geheel net iets meer poeder is. Ik wil niets zeggen hé, maar binnen enkele maanden is het mijn verjaardag... ;)


Lieve lezer, indien je na deze liefdesverklaring aan een minuscuul flesjes nog steeds aan het lezen bent, dan rest me nog enkel je te bedanken voor je tijd :)

Welk moois vond jij onder de kerstboom?

Dior J'Adore Hair Mist 30ml €38.20 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie