zondag 20 december 2015

Demakeup Expert Wattenschijfjes: snel en efficiënt

Mocht je het door deze -relatief- hoge temperaturen vergeten zijn: aankomen de week is het Kerstmis! Normaliter vier je de week daarop oudjaar. Kortom: de feestdagen staan voor de deur! Hoog tijd dus om na te denken over een bijpassend make-upje. Al even belangrijk: vergeet die stevige smokey eye er vervolgens ook niet af te halen voor je uit-gefeest terug in bed duikt. Zelf vind ik mijn make-up verwijderen al bijna even fijn en verfrissend als make-up aanbrengen. Echter zijn veel vrouwen toch een beetje 'lui' wanneer ze na een avondje stappen thuis komen. De make-up blijft er vervolgens een hele nacht op. Niet zo goed voor je huid (of voor je beddegoed! ;) ) 

En ja, ik snap het wel: je bent moe, je wil slapen en je ziet erg op tegen een -afhankelijk van hoeveel je er op gesmeerd hebt- tijdrovende klus.


Da's nu net wat het niet hoeft te zijn met deze Demakup wattenschijfjes voor waterproof. De dertig wattenschijfjes zijn reeds volledig doordrongen met waterproof reiniger. Geen gedoe, maar simpel en snel!

Zelf doe ik het als volgt: ik doe trek één schijfje in tweeën (dan gaat één doosje nog eens zo lang mee) en leg deze een dertig seconden op men ogen, terwijl ik lichte druk uitoefen. Niet schrobben dus, da's immers nergens goed voor :)
Vervolgens haal ik deze twee helften nog een keer over m'n hele gelaat. Wat ik herhaal met een tonerspray. Done!


Haal jij steeds je make-up er af voor je naar bed gaat? 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie