dinsdag 15 december 2015

Black'n White Frenchy

Na de Galaxy Nails van vorige week, trakteer ik je vandaag opnieuw op een rustiger, minimalistisch nail-art ontwerpje. Een soort 'french manicure', maar dan met een eigentijds kantje. En bovendien: lekker eenvoudig om zelf te creĆ«ren! 

Hoewel ik meestal rond deze tijd van het jaar de bordeauxtinten en gouden glitters bovenhaal, hou ik het voorlopig nog rustig. Het echte kerstgevoel is er nog niet, waardoor de bijhorende kerstnagels ook nog even op zich laten wachten. 

Ik koos opnieuw voor een zwart-wit creatie. De basis is trouwens niet helemaal dekkend, dat maakt het contrast net wat zachter.
Naast 'Blanc' -mijn favoriete witte lak- is 'Marshmellow' het andere witte lakje dat mijn nagellak-minnend-hart wist te veroveren. Beiden van Essie trouwens!

Voorlopig dus dus nog geen feestelijke kerstnagels, maar ik beloof je dat deze er aan komen!

Ben jij al in de kerstsfeer of is die ook nog ver te zoeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie