zondag 29 november 2015

Yankee Candle Christmas Advent House 2015


Binnen een viertal weken is het zover : Kerstmis! Naast m'n verjaardag, is dit één van m'n favoriete dagen van het jaar :) Niets zo gezellig als Christmas morning! Bij voorkeur met een laagje sneeuw, left-overs van Christmas eve en andere gezelligheid. Het aftellen kan beginnen! Als kind had ik elk jaar zo'n adventskalender waarbij je elke dag een klein chocolaatje mocht nemen, maar dit jaar heb ik iets anders: het Yankee Candle Christmas Advent House!
Toegegeven: het is een aantal jaar geleden dat ik nog echt gebruik maakte van een adventskalender. Meestal vergat ik gewoon om dagelijks het luikje te openen, waardoor ik op het einde van een week zeven chocolaatjes na elkaar naar binnen werkte :)

Tegenwoordig vindt je trouwens allerlei adventskalenders. Denk maar aan die van The Body Shop, waar elke dag een miniatuur versie van een topproduct in zit. Ciaté heeft er dan weer eentje waar elke dag een klein nagellakje in zit.

Aangezien Kerstmis voor mij toch vooral gezelligheid uitstraalt, koos ik voor eentje met kaarsjes!Het huisje -superleuk bedacht trouwens!- bevat 23 theelichtjes en 1 grote kaars. Deze kan je dan laten branden op kerstavond en met Kerstmis zelf. Er wordt ook duidelijk aangegeven dat het om typische wintergeuren gaat. Nogal logisch natuurlijk :) 


- Ik kon me niet meer inhouden en opende alvast het eerste luikje! -

'Candy Cane Lane' it is!  De theelichtjes van Yankee Candles branden trouwens vrij lang. Veel langer dan een chocolaatje :)


Ik ben van plan de kaarsjes te laten branden in deze mooie theelichthouder van Bloomingville. Die zag je trouwens eerder al een keer opduiken in een artikel :) 

Gebruik jij ook een adventskalender om af te tellen naar Kerstmis? Zo ja, welke? 

Yankee Candle Christmas Advent House 2015 39.95 euro via Beautymelon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie