dinsdag 10 november 2015

Throwback: Nailheart


Wat betreft het 'gure herfstweer' mogen we zeker niet klagen! De temperaturen schommelen rond de twintig graden - zoals Frank en Sabine het vaak zo mooi zeggen - dus eigenlijk is er amper sprake van een echte herfst. Afgezien van die hopen gekleurde bladeren dan :)
Voor het geval je de zomer toch te hard mist, toon ik je vandaag een heerlijk, vrolijke en simpele manicure, die ik afgelopen zomer droeg. Sinds ik er foto's van maakte, was deze creatie onder een laagje virtueel stof terechtgekomen, waardoor het even duurde voor hij online kwam. Maar ik wou jullie deze minimalistische nail-art zeker niet onthouden!
Simpeler kan haast niet! Een witte basislak met op elke nagel een zwart accent in de vorm van een hartje. De zwart-witte nageltrend was deze zomer erg hip en stiekem hoop ik ook dat we de komende tijd nog zulke creaties gaan zien. 

Het hartje tekende ik trouwens met een eenvoudig nail-art pennetje. Ook met een dottingtool kan je dit trouwens, als vergt dat natuurlijk iets meer vaardigheid.

Mis jij de zomer ook al een beetje? Of kijk je eerder reikhalzend uit naar Kerstmis? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie