zondag 8 november 2015

Sunday Sessions 08112015 'The Cocoon Issue'

Sunday : funday! Al zeg noem ik het tijdens deze vrolijke herfstdagen, toch vooral ‘cocoonday’. Niets gezelligers dan een namiddagje in de zetel onder een dekentje. Het liefst met een ontspannende film en sfeervolle kaarsje. Aan het begin van de herfst ga ik dan ook vaak opzoek naar aantal leuke geurkaarsen of decoratieve spulletjes. Vandaag laat ik je een aantal van mijn favorieten zijn.

Bloomingville
De hele zomer lag er een vrolijk, roos flamingo-kussen in de zetel. Ik koos er voor om hem te vervangen door een meer herfstig exemplaar. Dit verenkussen vind ik zelf prachtig! In de zetel liggen allerlei verschillende kussen (andere groottes, andere motieven) en deze past hier perfect bij! 


Nog een item waar ik persoonlijk erg blij van wordt is deze theelichthouder/kandelaar van Bloomingville. Het geometrische patroon, het cleane witte en de industriële uitstraling : ik hou er van lieve lezer! 

Naast 'mooie kaarsen' hou ik ook van lekker geurende kaarsen. Vorig jaar leerde ik Yankee Candles kennen en sindsdien ben ik fan! Ik bestelde onlangs twee 'kerstkaarsen' -althans, ik probeer ze tot dan te bewaren- bij Beautymelon


'Snow Cookie' heeft een echte zoete koekjesgeur, terwijl 'Sparkling Snow' eerder een warme, patchouligeur heeft. 

Het volgende item waarvan ik vrolijk wordt, heeft eigenlijk absoluut niets te maken met kaarsen, kussens of dekentjes, maar het is gewoon erg mooi!
Deze mini display met een miniatuurtje van MissDior Blooming Bouquet, kreeg ik van een vriendin die een parfumerie werkt. Supercute toch?

Maak jij het ook wel eens gezellig met herfstige items in je interieur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie