zondag 22 november 2015

Sunday Session 22112015 'Miss Marble'


Voor het geval je onder een steen hebt geleefd: marble print is hipper dan hip! Persoonlijk vind ik dit absoluut niet erg. Het staat chique, maar effortless. Zowel in je interieur, als fashionwise kan het een sober geheel een andere wending geven. Relax and enjoy some sunday marble!


Ik woon in het huis van mijn grootmoeder. Zijzelf is er intussen niet meer, maar haar goede smaak is nog steeds erg aanwezig. Zo zijn de vensterbanken in de slaapkamer volledig van marmer! Ik heb geen idee hoeveel je tegenwoordig voor zoiets zo betalen, maar ik heb me laten vertellen dat je hiervoor een aardig bedrag neertelt. Dank u wel mitUiteraard bezit ik ook het welbekende schaaltje van H&M. Dit keramiek schaaltje is dus niet echt van marmer, maar werd enkel bedrukt met de chique print. Mooi gedaan!

Intussen vond ik ook een leuke case voor m'n smartphone in marmerprint! Hij is ietsje blauwer dan echte marmer. Eens je hem op echt marmer legt, valt de blauwe schijn heel hard op. Echter valt de waas in dagelijks gebruik minder op.
Deze besteld ik via Etsy.

"Persoonlijk vind ik zo'n marmeren telefoon wel leuk. "


Via Pintrest vond ik deze leuke tutorial voor 'marble nails'. Ik probeerde het als eens uit, maar het bleef vooral bij een hoop geklieder. Volgens mij heb gebruikte ik een nagellak die hiervoor niet meteen geschikt was. Wanneer het een keertje lukt, post ik uiteraard het resultaat op Muffins At Tiffany's!


Nog niet genoeg van al dat marmer? Elle.be maakte een lijstje van mooie mode items met een marmer print!

Ben je echt in een creatieve bui? Dan kan je met deze tutorial van Belmodo.be je eigen notebook met marmerprint maken!


En daarmee, lieve lezer, wens ik dit zondags schrijfsel te beƫindigen. Ik kruip met mijn marmeren telefoon onder een dekentje en geniet van een filmpje. En een wijntje ;)

Wat vind jij van de marmertrend: 'yay' or 'nay'

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie