vrijdag 6 november 2015

Phyt | Airplants


Ik hou van planten! Helaas wil dat niet perse zeggen dat ik goed ben met planten. Menig orchidee vond zijn laatste rustplaats in mijn 'groene bak'. Sanseveria's en cactussen overleven het nog net. Begin september las ik echter over 'airplants' oftwel 'luchtplantjes'...
Phytplants.com is een webshop van Belgische bodem, die deze plantjes verkoopt. Sofie -de eigenaar van de webwinkel- zag de plantjes iCalifornia. Eens in BelgiĆ« ging ze opzoek naar een verkooppunt van deze plantjes. Helaas: 404 place not found! 'Dan doe ik het gewoon zelf!' moet Sofie gedacht hebben, want ze startte haar eigen webshop in Epi(phyt)e -de chique naam voor de plantjes.
Ik werd op slag verliefd.

De plantjes hebben echt niet meer nodig dan lucht, licht, water en een beetje liefde. Dit maakt ze niet alleen erg speciaal, maar ook heel decoratief!
Wanneer je een bestelling plaats op de webshop, krijg je er ook een kaartje bij, waarop vermeld staat welke zorgen de planten nodig hebben. 

Eigenlijk moet je ze dus allemaal een beetje anders behandelen -de ene wil onder gedompeld worden, de andere is blij wanneer je er wat water op sprayt- maar stiekem bespuit ik ze gewoon allemaal elke week met water :)


Naast de planten, zijn er ook een aantal items te koop die van pas komen bij het 'tentoonstellen' van de planten. Intussen zijn er niet alleen kubussen e.d., maar ook glazen bollen, terrariums,...
Ben jij goed in het 'in leven houden' van planten?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie