vrijdag 13 november 2015

Nivea | Body Milk onder de douche

Nog steeds hipper dan hip: de bodylotion die je onder de douche kan aanbrengen. Eerder verloor ik mijn hart aan de After Oil van Rainpharma, maar intussen wist ook Nivea mij te overtuigen. Niet alleen dankzij hun uitgebreide gamma -dat maar liefst zes varianten bevat!- maar ook dankzij de fijne geuren en prettige formule.Mijn absolute favoriet is die in het donkerblauwe flacon voor een droge huid. Niet dat ik perse een droge huid heb en deze verzorging daardoor broodnodig is, maar ik ben zo verliefd op de geur!
Deze heeft namelijk de authentieke, poederige Nivea geur. Niets zo zalig als hete douche, waarbij je badkamer vervolgens helemaal naar deze klassieker ruikt. 

Gebruik jij je douchegel ook wel eens een body lotion in de douche?


Nivea Body Milk Onder de Douche - 4.69 euro /250 ml
Nivea Body Milk Onder de Douche Q10 - 6.29 euro / 250 ml

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie