dinsdag 17 november 2015

'Geometric Gold' on the nails

Een nieuwe week, een nieuwe manicure! Dit keer ging ik weer de geometrische toer op. Ik trachtte dit te combineren met de nodige glitter, waardoor het ook een stuk feestelijker is. Hoewel ik meestel niet goed ben in het creƫren van rechte lijnen en vlakken, ging het dit keer een stuk beter!

Iedereen die ooit al eens probeerde om een nail-art met rechte lijnen te maken, weet dat tape hierbij het handigste is. Althans: niet elke tape werkt even praktisch.

Wat ik zeker niet kan aanraden, is gewone 'plakband'. Die is te sterk,waardoor je het afgeplakte deel gewoon wegtrekt.

Vervolgens probeerde ik 'schilderstape'. Je weet wel: van die papiertape die je gebruikt om randen af te plakken bij het schilderen. Deze tape sluit beter aan, waardoor je nagellak minder uitloopt. Echter kwam ik opnieuw voor hetzelfde probleem te staan: het afgeplakte deel trek ik gewoon mee weg, wanneer ik de tape wil verwijderen. meh :(

Ik had bijna alle hoop opgegeven... Tot ik dacht: 'Waarom eens niet proberen met washi-tape?' En dat, lieve lezer, dat was de oplossing!

Resultaat: een geometrische manicure!Ok goed, het is nog niet zo netjes als ik het zelf zou willen, maar hey: oefening baart kunst!

dit ontwerpje kan je trouwens ook best dragen voor een speciale gelegenheid. Het is misschien nog wat vroeg om al over 'jingle bells' en 'goede voornemens' te praten, maar da's uiteindelijk niet meer zo ver verwijderd.


En uiteraard kan het ook gewoon casual chique zijn :)

Ga jij al eens aan de slag met tape op je nagels? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie