zondag 15 november 2015

Fall 'Glamour' Wishlist

Heel langzaam wordt het toch echt herfst. De meeste loofbomen zijn intussen kaal en ik vind het alles behalve een straf om een iets dikkere jas te dragen. Ik sta nog net niet te popelen om de kerstboom te zetten, maar iets zegt mij dat dat niet heel lang meer zal duren. Waar ik wel zin in heb? Typisch herfstige parfums, uren kliederen met nagellak en een heerlijk zachte sjaal!


1. Lush Rose Jam Douchegel
Iedereen is gek op Snow Fairy -wat ik goed kan snappen- maar zelf heb ik een boon voor Rose Jam. Hij ruikt gewoon zo heerlijk naar rozen en is daardoor een tikje romantischer en volwassener dan Snow Fairy. 


2. The WAH Nails book of nail-art
Iedere DIY-nail-art-lover heeft wel al eens van WAH gehoord. WAH is een Londens bedrijf opgericht door powervrouw Sharmadean Reid. Wat begon met een nailbar in Topshop is uitgegroeid tot een prachtige ondernemen met een eigennagellaklijn, boeken en een eigen shop. Dit wil ik ook! Althans, aan de hand van dit boek wil ik het proberen :)
via Bol.com

3. Ari by Ariana Grande
Hoewel ik met mezelf de afspraak had geen parfum meer te kopen en eerst het merendeel van de parfums die ik nu in m'n bezit heb op te maken, maak ik voor deze graag een uitzondering. Kan je raden wat me over de streep trok? Inderdaad het schattige flaconnetje, met de al even schattige pompon :D Dat en het feit dat de geurnoten me simpelweg erg aanspreken. Hierover lees je later ongetwijfeld meer!

4. The WAH Nails book of downtown girl
Omdat ik zeker zijn dat ik tijdens de komende gure winteravonden genoeg inspiratie heb om met patroontjes en pennetjes aan de slag te gaan: nog een nail-art book!

5. Acne Canada Scarf - Light Grey
Omdat ik nog naar een mooie grijze sjaal zoek en deze gewoon purrrfect is! Hij is dan ook nog eens 100% van wol en dus niet alleen mooi, maar ook echt warm. Laat dat kwik maar onder het vriespunt zakken! 

Welke items staan er zoals op jouw "Fall 'Glamour' Wishlist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie